Fönsterbyte Danderyd

Monterar nya fönster och dörrar •

Om ROT-avdraget

Avdrag vid fönsterbyten

ROT-avdraget infördes under 1990-talet av regeringen för att underlätta för svenska hushåll att anlita kvalificerade och kompetenta hantverkare. Namnet står för reparation, om- och tillbyggnad och ges för de arbetskostnader som uppstår vid till exempel en renovering. När du anlitar oss på Fönsterbyte Danderyd kan du har rätt till avdraget. För att du ska kunna ta del av ROT så måste du äga och vara helt eller delvis bosatt i den bostad som bytet av fönster ska ske i.

Ett avdrag som är personligt

När du nyttjar ditt ROT-avdrag i samband med ett fönsterbyte bör du vara medveten om att det är personligt. Du kan få tillbaka upp till 30 % av arbetskostnaderna. Maxbeloppet för fönsterbyten är detsamma som för andra ROT-tjänster och uppgår till 50 000 kronor per person. Om du är sammanboende med en person som dessutom äger bostaden tillsammans med dig, kan ni ta ut en maximal summa på 100 000 kronor per år.

Vi tar hand om din ansökan

Om du är berättigad till ROT innebär detta att du endast betalar 70 % av arbetskostnaden. Det är vi som står för pappersarbetet och när du får din faktura i handen är avdraget redan inräknat. Tack vare fakturamodellen sköter vi den administrativa biten av ROT vid ditt fönsterbyte i Danderyd.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  Vi tillhandahåller och monterar fönster och dörrar av hög kvalitet i Danderyd med omnejd.

  Adress:
  Kuskvägen 4
  191 62 Sollentuna

  Telefon:
  010-4100778

  E-post:
  [email protected]

  Orgnr:
  559089-8796

OM OSS

Vi tillhandahåller och monterar fönster och dörrar av hög kvalitet i Danderyd med omnejd.

Fönsterbytedanderyd.se kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Fönstervision AB kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Kuskvägen 4
191 62 Sollentuna

010-4100778

[email protected]

Orgnr:
559089-8796